Jouw uitdaging

Ben jij projectleider? 

Je doet enorm je best om samen met je team het project tot een goed einde te brengen. Je probeert iedere deadline te halen én om binnen budget te blijven. En dit alles met de gewenste kwaliteit. Een hele uitdaging!

Hoe hard je ook werkt, vaak verlopen projecten toch heel anders dan je had verwacht. Loopt je project niet zoals je wilt? Worstel je met allerlei vraagstukken waar je niet direct het juiste antwoord op hebt? Dan geeft dat een bron van frustratie waar je niet op zit te wachten. Het kost negatieve energie en dat gaat ten koste van je werkplezier én je succes.

Je vraagt jezelf af:
“Wat kan ik eraan doen om mijn project wél succesvol te laten verlopen?”
“Ben ik wel een goede projectleider?”
“Doe ik het wel op de juiste manier?”

Juist voor deze momenten ben ik er! Door samen aan de slag te gaan, kunnen we jouw kennis, competenties en vaardigheden als projectleider verbeteren. Om ervoor zorgen dat je niet één project, maar al jouw projecten tot een goed einde kunt brengen. Want diep van binnen weet jij allang dat je dit kunt. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit ook écht voor elkaar krijgt?

Ben jij leidinggevende? 

Ook als leidinggevende wil je natuurlijk niks liever dan dat de projecten soepel verlopen. Het kan behoorlijk frustrerend zijn als dat niet het geval is. Wil jouw organisatie meer projectmatig en procesmatig werken? Maar….

  • Heb je te weinig goede interne projectleiders om alle projecten uit te voeren? Waardoor je je genoodzaakt voelt om dure externe projectleiders in te huren? 
  • Heb je onvoldoende tijd om jouw projectleiders goed te begeleiden omdat er nog zoveel andere dingen op je wachten?
  • Worden er teveel projecten tegelijk opgestart, terwijl niet alles persé een project is? Hierdoor ontstaat er een wildgroei aan projecten. De kwaliteit gaat achteruit, budgetten worden overschreden en deadlines blijken niet haalbaar.

Het gevolg is ontevreden klanten, extra kosten en projectteamleden die niet gelukkig zijn. Projectteams blijven maar wat aanmodderen, want opgeven zit niet in hun aard.

Heb je het gevoel dat je niet goed weet hoe je het tij kunt keren? Dan is het tijd om stil te staan en stappen te ondernemen. 

Ik kan je ontzorgen door jouw collega’s op te leiden en te begeleiden tot goede interne projectleiders. Hierdoor worden projecten wél op tijd en naar wens afgerond. Bovendien krijg jij meer rust in je hoofd.

ELK PROJECT IS EEN NIEUWE UITDAGING

Ik kan jou of jouw collega’s begeleiden en opleiden tot een expert in projectmanagement. Neem de stap en neem contact met mij op! 

Copyright by © OBCT

Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Kvk nr: 78590663 | BTW nr: NL002069151B65