Jouw uitdaging

Ben jij projectleider? 

Je doet enorm je best om je project tot een goed einde te brengen, binnen de deadline én zonder het budget te overschrijden. Een hele uitdaging, want een verandering doorvoeren én mensen meekrijgen is zeker niet eenvoudig.

Loopt je project niet zoals je wilt? Worstel je met allerlei vraagstukken waar je niet direct het juiste antwoord op hebt? Dan is dat heel frustrerend, wat ten koste gaat van je zelfvertrouwen én werkplezier. 

Je vraagt jezelf af:
“Wat kan ik eraan doen om mijn project wél succesvol te laten verlopen?”
“Ben ik wel een goede projectleider?”
“Doe ik het wel op de juiste manier?”

Juist voor deze momenten ben ik er! Door samen aan de slag te gaan, kunnen we jouw kennis, competenties en vaardigheden als projectleider verbeteren. Zodat je jouw projecten wél tot een goed einde kunt brengen. 

Ben jij leidinggevende? 

Ook als leidinggevende kun je behoorlijk wat stress ervaren.

Je wilt dat projecten soepel verlopen, maar je hebt onvoldoende tijd om jouw projectleiders goed te begeleiden. Logisch, want je hebt nog zoveel andere dingen op je bordje liggen.

Omdat het binnen de organisatie niet helder is, wat wél en geen project is, is er een wildgroei ontstaan aan projecten. Hierdoor zien jij, maar ook je collega’s, door de bomen het bos niet meer.

Projectbudgetten worden overschreden, deadlines worden niet gehaald én klanten/projectteamleden zijn ontevreden. Vervolgens word jij erop aangesproken, want jij bent immers de leidinggevende.  

Wil jouw organisatie meer projectmatig en procesmatig werken? Ik kan je ontzorgen door jouw collega’s op te leiden en te begeleiden tot goede projectleiders en procesverbeteraars.

Hierdoor worden projecten en procesverbeteringen wél op tijd en naar wens afgerond. Bovendien krijg jij meer rust in je hoofd.

ELK PROJECT IS EEN NIEUWE UITDAGING

Ik kan jou of jouw collega’s begeleiden en opleiden tot een expert in projectmanagement. Neem de stap en neem contact met mij op! 

Copyright by © OBCT

Algemene voorwaarden | Privacy beleid
Kvk nr: 78590663 | BTW nr: NL002069151B65