Klanten

Super coaching, levensveranderend

★★★★★
Patricia, je hebt mij gecoacht en wat was het een super fijn en verhelderend traject, wat me veel verandering, verbetering en inzichten heeft gebracht. Ik vond de samenwerking heel prettig en denk er met een warm gevoel aan terug. Bedankt!
- Daniëlle Reloe

Complimenten!

★★★★★
Patricia, ik ken je als een energiek, gedreven, resultaatgericht, warm mens met een groot hart én oprechte aandacht voor anderen. Jij zorgt ervoor dat anderen zich gezien voelen, je weet de juiste prikkelende coachvragen te stellen en bent hét voorbeeld als het gaat om resultaatgericht werken. Voor iedereen die met jou zal werken zal het een feestje zijn! Ik heb enorme bewondering hoe jij in korte tijd jouw site neer hebt gezet én ook nog eens een online programma hebt ontwikkeld. Ik ben ervan overtuigd dat je dat ook weer tot een succes maakt. Complimenten!
- Linda Heijnen

Veel geleerd

★★★★★
Hallo Patricia, Wat een overzichtelijke site. Ik heb in de maanden dat wij samen in een projectgroep zaten, met jou als projectleider/projectmanager veel van je geleerd. Ik denk dat jij mede door deze site ook veel andere bedrijven/personen naar een hoger niveau kan tillen. Succes!!
- Mark Geluk

Authentiek

★★★★★
Dit is een site, die in de korte tijd dat ik jou ken, echt vanuit jou gemaakt en authentiek is. Niet vanuit boekenwijsheid, maar vanuit jezelf. Mocht ik ooit een coach nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn
- Ton jacquot

Professioneel en Inspirerend!

★★★★★
Hoi Patricia, inmiddels heb ik al meerdere keren je site bekeken. Ik ben onder de indruk: het ziet er mooi, overzichtelijk, uitnodigend en professioneel uit! Heel veel succes!
- Marjo Adan

Mooie site!

★★★★★
Wat een mooie site Patricia! Ik heb veel aan je begeleiding gehad. Heel veel succes!
- Nienke Postma

Topper!

★★★★★
Een ontzettende dikke pluim voor jou! Wat ben je toch een topper en wat is je site mooi geworden. Ik ben trots op je! Ik ga deze site ook delen. Inspired to inspire!!
- Geertiene Rodrigo

Wow!

★★★★★
Wat een professionele en inspirerende website zeg! Heel veel geluk en een vliegende start gewenst!
- Hilde Hagenaars

Erg inspirerend!

★★★★★
Hey Patricia, wat een mooie, inspirerende en praktische website heb jij gemaakt. Dit is voor iedereen die wil genieten van het leven een grote toegevoegde waarde. Ik ben trots op jou.
- Mayke Langenhorst

Super!

★★★★★
Hoi patricia, Leuk om te zien dat je zo fanatiek met je mooie website bezig bent! Good Luck!
- Erwin van Moorsel

Je naam
Je email-adres
Titel
Aantal sterren
Bericht / reactie