Talentgericht werken

Ik geloof sterk in talentgericht werken. Immers, ik ben er 100% van overtuigd dat als je je talenten zoveel mogelijk kunt inzetten (zowel zakelijk als privé), dat dat de sleutel is tot meer werkplezier, geluk en zelforganisatie.   

Van alle zelftesten, heeft de Clifton StrengthsFinder mij de beste inzichten gegeven in mijn top 5 talenten én inspiratiebronnen. Door je bewust te worden van je talenten en door deze nog meer in te gaan zetten, sta je het meeste in je kracht en voel je je op je best. Hierdoor bouw je zelfvertrouwen op en dat vormt weer een belangrijke basis voor geluk. Daarom gun ik iedereen deze test, om daarmee het beste in jezelf naar boven te halen! 

Advies: doe de Clifton StrengthsFinder test 

  1. Koop onderstaand boek voor € 22,50. In dit boek staat achterin jouw unieke code die je toegang geeft tot het maken van de test.
  2. Ga vervolgens naar: https://www.gallupstrengthscenter.com/Register/nl-nl
  3. Zorg ervoor dat je rechtsboven kiest voor de nederlandse taal.
  4. In het scherm dat daarna verschijnt vul je de eenmalig werkende unieke persoonsgebonden toegangscode in (die helemaal achterin het boek staat) en je klikt op Vervolg. De rest volgt vanzelf.
  5. De test duurt ongeveer 35 minuten, maar kan maar één keer opgestart en gedaan worden. Daarom is het belangrijk dat je voor het maken van deze test een moment kiest waarop je minstens 35 minuten ongestoord kunt werken.

Veel plezier met de test en de zelfinzichten die je ermee opdoet!